Novline Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Novline Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Novline Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Novline Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Novline Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Novline Aktiebolag ska trivas.

Novline Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av förbrukningsmaterial till fordonsbranschen, montering av bilutrustning och datanätverk och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Novline Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06.

Idag är Novline Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Novline Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3568488.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bo Magnus -Stjärnkvist, Mats Åke Patrik.

De som är på något sätt har med Novline Aktiebolag är Andersson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stjärnkvist, Mats Åke Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Lars Bo som är född 1965 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Novline Aktiebolag har 556667-1920 som sitt organisationsnummer.