Wohnwerk Development AB

Skåne län

Information

Wohnwerk Development AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Wohnwerk Development AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wohnwerk Development AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-09-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Neptunig. 23, 211 18, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wohnwerk Development AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som Wohnwerk Development AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wohnwerk Development AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wohnwerk Development AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wohnwerk Development AB och det är följande personer, Iverdal, John Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karmebäck, Ulf som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wohnwerk Development AB är 556666-9841.