Bernini Holding AB

Skåne län

Information

556666-9205 är organisationsnummer för företaget Bernini Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bernini Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Bernini Holding AB finns i.

Bernini Holding AB har varit registrerat sedan 2004-09-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bernini Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bernini Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bernini Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bernini Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6645500 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bernini Holding AB och det är Bjerkén, Anders Göran F Reinhold som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Erik Stefan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,