Törnrosens Handels AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Törnrosens Handels AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Törnrosens Handels AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Törnrosens Handels AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556666-5849.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-212321 alternativt besöka eller skicka post till Törnrosens Handels AB på följande adress Bennets v. 13B, 213 67, Malmö.

Törnrosens Handels AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Törnrosens Handels AB så sitter följande personer i styrelsen: Zaaroura, Ziad Salim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Salama, Mohamad som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, import och export med livsmedel, presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.