Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB

Skåne län

Information

Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-09-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Möllevångsv. 6F, 222 40, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-450884.

Malmö arbetar för att verksamheter som Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bolaget skall utföra byggnads- och reparationsarbeten inom byggsektorn samt uthyrning av personal och maskiner.

Firmatecknare för Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB och det är följande personer, Galvan, Juan Ignacio Emilio som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Goncalves Dos Santos, Paulo Renato som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kjellander, Tord Richard som är född 1943 och har titeln Revisor, Kjellander Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Allkonsult Bygg och Personal i Malmö AB är 556666-0238.