K-butiken i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av hobbyartiklar såsom modellbilar och modellflygplan samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K-butiken i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är K-butiken i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-09-04 så skapades K-butiken i Malmö AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556665-9776 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är K-butiken i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med K-butiken i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 023-792300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom K-butiken i Malmö AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .