Anjan AB

Skåne län

Information

Anjan AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Anjan AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anjan AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-05-12.

Anjan AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-08-31. Men sedan 2005-05-12 så har Anjan AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anjan AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-975530.

Malmö arbetar för att bolag som Anjan AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anjan AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva framställning av inkjet-bilder av giclee- kvalitet för konstnärer och fotografer, handel med bildmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anjan AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anjan AB och det är följande personer, Gruvstad, Jan Anders som är född 1948 och har titeln Likvidator, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anjan AB är 556665-6798.