Swedish Game Development AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Swedish Game Development AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Swedish Game Development AB är ett av dem. Statusen för Swedish Game Development AB är att Bolaget är aktivt.

Swedish Game Development AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Swedish Game Development AB ska trivas.

Swedish Game Development AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva programmering och försäljning av datorspel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Swedish Game Development AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Swedish Game Development AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Swedish Game Development AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6113620.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Swedish Game Development AB är Zandelin, Ola Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zandelin, Johnny Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Billgren, Nils Erik Johnny som är född 1945 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Swedish Game Development AB har 556665-2862 som sitt organisationsnummer.