ROLOHRM AB

Skåne län

Information

ROLOHRM AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ROLOHRM AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ROLOHRM AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-09-02.

ROLOHRM AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-08-05. Men sedan 2004-09-02 så har ROLOHRM AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bäckaforsv. 41, 218 74, Tygelsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ROLOHRM AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-469996.

Malmö arbetar för att bolag som ROLOHRM AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ROLOHRM AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom personal- och löneadministration samt informationssystem. Bolaget skall dessutom bedriva förvaltning av fast egendom samt idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ROLOHRM AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ROLOHRM AB och det är följande personer, Lötell, Roger Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lötell, Monica som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörnhed, Mats Henning som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hultén, Ove Christofer som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ROLOHRM AB är 556664-5866.