SängC AB

Skåne län

Information

SängC AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SängC AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SängC AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SängC AB har haft sedan 2004-10-07. SängC AB har funnits sedan och 2004-10-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SängC AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Borrebackev. 57, 218 74, Tygelsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-135510.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SängC AB Privat, ej börsnoterat.

SängC AB har idag 556664-0586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SängC AB

Bolaget skall bedriva handel med fast och lös egendom med inriktning på möbler, sängar, inredning inom offentlig och privat miljö, utbildning och därmedförenlig verksamhet.

I SängC AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Davidsson, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sveinbjörnsson, Jon Inke som är född 1969 och har titeln Suppleant, Vium, Paul Tommy som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hultén, Ove Christofer som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .