K.d Lott Hair Trend AB

Skåne län

Information

K.d Lott Hair Trend AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som K.d Lott Hair Trend AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K.d Lott Hair Trend AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-19.

K.d Lott Hair Trend AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-07-13. Men sedan 2004-09-02 så har K.d Lott Hair Trend AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Oxievångsv. 242, 238 39, Oxie. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.d Lott Hair Trend AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att företag som K.d Lott Hair Trend AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K.d Lott Hair Trend AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning, formulering samt konsultation för i huvudsak kemisktekniska produkter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för K.d Lott Hair Trend AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.d Lott Hair Trend AB och det är följande personer, Lott, Karl Dick som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lott, Grethe som är född 1937 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för K.d Lott Hair Trend AB är 556664-0438.