Humlehem AB

Skåne län

Information

Humlehem AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Humlehem AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Humlehem AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-11-06.

Humlehem AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-06-23. Men sedan 2004-11-06 så har Humlehem AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till LINNÉGATAN 51, 216 14, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Humlehem AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-2862164.

Malmö arbetar för att företag som Humlehem AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Humlehem AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara uthyrning av bostäder och fastigheter, handel med värdepapper.

Firmatecknare för Humlehem AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Humlehem AB och det är följande personer, Byhmer, Lars Gunnar Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Eva Helena Pauline som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Anders Henrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Humlehem AB är 556663-4779.