J2 Sourcing AB

Skåne län

Information

J2 Sourcing AB är ett bolag som finns i Malmö. I J2 Sourcing AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Per Olof Johan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jesper Georg som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Carl Johan Oskar Urbansson som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindskog, Karl Jesper som är född 1977 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med J2 Sourcing AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå J2 Sourcing AB på telefon 040-6727250.

Bolaget ska bedriva försäljning av elektronik komponenter och övriga produkter inom elektronik, såsom konektorer, dioder, transistorer samt programmering av minneskretsar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att handla med värdepapper.

Idag är J2 Sourcing AB av bolagstypen Aktiebolag.

J2 Sourcing AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

J2 Sourcing AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-10 och J2 Sourcing AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J2 Sourcing AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

J2 Sourcing AB har 556662-7476 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.