Bantex AB

Skåne län

Information

Bantex AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Bantex AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bantex AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-09-30.

Bantex AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-05-28. Men sedan 2004-09-30 så har Bantex AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Saxg. 4, 211 24, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bantex AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-291970.

Malmö arbetar för att verksamheter som Bantex AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bantex AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva försäljning av kontorsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bantex AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Afzelius, Klaus Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Hjelm, Per Olov Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bantex AB och det är följande personer, Hjelm, Per Olov Gunnar som är född 1958 och har titeln Extern VD, Afzelius, Klaus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hamelin, Stéphane André Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Werner, Francis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olausson, Sven Christer som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Bantex AB är 556662-6445.