ProFeel Golfevents AB

Skåne län

Information

556662-6395 är organisationsnummer för företaget ProFeel Golfevents AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ProFeel Golfevents AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ProFeel Golfevents AB finns i.

ProFeel Golfevents AB har varit registrerat sedan 2004-05-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för ProFeel Golfevents AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

ProFeel Golfevents AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ProFeel Golfevents AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ProFeel Golfevents AB så kan ni göra det på telefon genom 040-235010 eller genom brev på följande adress:
Engelbrektsg. 20, 211 33, Malmö

Bolaget ska anordna golftävlingar med därtill hörande verksamhet samt arrangera golfresor och skidgruppresor.

Det finns olika personer som har en koppling med ProFeel Golfevents AB och det är Ljungkvist, Björn Ole som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergdahl, Hans Frithiof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Robert Henry som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Gert Henry som är född 1930 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor