Ninbeta AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Ninbeta AB. Det finns flera bolag som liknar Ninbeta AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2004-05-14 så har Ninbeta AB varit registrerat. Idag är Ninbeta AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ninbeta AB så kan man gör det genom att posta ett brev till KALKSTENSVÄGEN 11 A, 6 VÅN, 216 32, Limhamn. Vi ni istället prata med Ninbeta AB så kan ni göra det på .

Föremål för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier, andra värdepapper samt likartad lös egendom samt bedriva konsultverksamhet inom företagsekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pettersson, Carl Anders Wilhelm som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Brag Pettersson, Nina Margarethe som är född 1959 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ninbeta AB har 556662-3004 som sitt organisationsnummer.