SBH Stålbyggarna Aktiebolag

Skåne län

Information

556662-2659 är organisationsnummer för bolaget SBH Stålbyggarna Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SBH Stålbyggarna Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som SBH Stålbyggarna Aktiebolag finns i.

SBH Stålbyggarna Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-05-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för SBH Stålbyggarna Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

SBH Stålbyggarna Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SBH Stålbyggarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Knoth, Krystian

Vill ni komma i kontakt med SBH Stålbyggarna Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-467301 eller genom brev på följande adress:
Lockarps Kyrkov. 32 B, 238 41, Oxie

Bolaget ska bedriva tillverkning av byggnadselement i metall ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SBH Stålbyggarna Aktiebolag och det är Knoth, Krystian som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Knoth, Ingrid Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Knoth, Sandra Marie Thérese som är född 1990 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,