Arlövs Fastighets AB

Skåne län

Information

Arlövs Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Arlövs Fastighets AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arlövs Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arlövs Fastighets AB har haft sedan 2004-11-18. Arlövs Fastighets AB har funnits sedan och 2004-11-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arlövs Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strömg. 7, 212 25, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-187070.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arlövs Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Arlövs Fastighets AB har idag 556661-1389 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arlövs Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Arlövs Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Radomski, Anders Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Radomski Skoug, Robert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .