JoPo Försäljnings AB

Skåne län

Information

556659-9758 är organisationsnummer för bolaget JoPo Försäljnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JoPo Försäljnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som JoPo Försäljnings AB finns i.

JoPo Försäljnings AB har varit registrerat sedan 2004-04-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JoPo Försäljnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JoPo Försäljnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JoPo Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med JoPo Försäljnings AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stadt Hamburgsg. 9B, 211 38, Malmö

Bolaget ska bedriva import, export och handel med partivaror inom konfektion och kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JoPo Försäljnings AB och det är Håkansson, Thomas som är född 1953 och har titeln Likvidator, Jangborn, Ulf Birger Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,