Barco Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Barco Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Barco Sverige AB är ett av dem. Statusen för Barco Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Barco Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Barco Sverige AB ska trivas.

Barco Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är tillhandahållande av produkter för informationsgivning företrädesvis anslagstavlor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barco Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Barco Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Barco Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6268905.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Barco Sverige AB är Magnius, Ewa Märta som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Vandenbroucke, Luc Maurice som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Banton, Michael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, De Clerck, Sjoerd Johan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Svantesson, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Barco Sverige AB har 556659-5723 som sitt organisationsnummer.