Connect Promotion i Malmö AB

Skåne län

Information

Connect Promotion i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Connect Promotion i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Connect Promotion i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-09-02.

Connect Promotion i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-07. Men sedan 2004-09-02 så har Connect Promotion i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Linnég. 102, 214 28, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Connect Promotion i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6710005.

Malmö arbetar för att bolag som Connect Promotion i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Connect Promotion i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och import av textil- och presentvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Connect Promotion i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Connect Promotion i Malmö AB och det är följande personer, Lindkvist, Mats Anders Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Berit Ann-Margret som är född 1942 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Connect Promotion i Malmö AB är 556659-4338.