Rivex Entreprenad AB

Skåne län

Information

556657-7382 är organisationsnummer för verksamheten Rivex Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rivex Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Rivex Entreprenad AB finns i.

Rivex Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2004-03-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rivex Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

Rivex Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rivex Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av -Hörberg, Hans Anders Lennart

Vill ni komma i kontakt med Rivex Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8448500 eller genom brev på följande adress:
Strandängsg. 11, 234 33, Lomma

Aktiebolagets verksamhet skall vara att utföra renoveringar och tillbyggnationer av fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Rivex Entreprenad AB och det är Hörberg, Hans Anders Lennart som är född 1966 och har titeln VD, Hörberg, Hans Anders Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemberg, Micael Gustav William som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Kenneth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor