CityMåleri i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva målerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CityMåleri i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är CityMåleri i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-03-10 så skapades CityMåleri i Malmö AB och företaget är har F-skattsedel CityMåleri i Malmö AB har haft det sedan 2004-09-30.

CityMåleri i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-30

556657-4629 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är CityMåleri i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med CityMåleri i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-961600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CityMåleri i Malmö AB är Holmberg, Lars Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Ann-Christine som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .