CeDe Engineering i Malmö AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns CeDe Engineering i Malmö AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. CeDe Engineering i Malmö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

CeDe Engineering i Malmö AB är momsregistrerat sedan2004-08-13 och har organisationsnummer 556656-7110.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-383200 alternativt besöka eller skicka post till CeDe Engineering i Malmö AB på följande adress Vinkelg. 15, 211 24, Malmö.

CeDe Engineering i Malmö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-08-13.

I CeDe Engineering i Malmö AB så sitter följande personer i styrelsen: Johannesson, Lars Håkan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva produktutveckling inom industri- och entreprenadverksamhet, industriell legoverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.