P H W Fastigheter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och P H W Fastigheter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P H W Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för P H W Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

P H W Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P H W Fastigheter AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att förvärva, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P H W Fastigheter AB inte är momsregistrerat.

Idag är P H W Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med P H W Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9047120.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med P H W Fastigheter AB är Hansson Wiberg, Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Eva Charlotte Monica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

P H W Fastigheter AB har 556656-4042 som sitt organisationsnummer.