Jansäter Kommunikation AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivning i kommunikations- och marknadsföringsfrågor, reklamproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jansäter Kommunikation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Jansäter Kommunikation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-02-12 så skapades Jansäter Kommunikation AB och bolaget är har F-skattsedel Jansäter Kommunikation AB har haft det sedan 2004-02-26.

Jansäter Kommunikation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-26

556655-9786 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Jansäter Kommunikation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jansäter Kommunikation AB så går det att nå dem via telefon på 040-970780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jansäter Kommunikation AB är Jansäter, Pia Agneta Marie som är född 1955 och har titeln VD, Jansäter, Pia Agneta Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansäter, Anders Birger som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .