J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-11 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2004-02-09 så har J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-03-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fornminnesv. 19, 218 46, Bunkeflostrand. Vi ni istället prata med J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver kan bolaget placera överskottsmedel i svenska och utländska aktier och aktiefonder, dock ej sådan placeringsverksamhet som står under bank och finansinspektionens tillsyn.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Jan-Erik Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hägg, Bengt Åke Reidar som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

J E R Anderssons Åkeri i Skumparp Aktiebolag har 556655-8176 som sitt organisationsnummer.