LULI Förvaltning AB

Skåne län

Information

LULI Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som LULI Förvaltning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LULI Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-01.

LULI Förvaltning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-02-04. Men sedan 2009-07-30 så har LULI Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Linnég. 59, 216 14, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LULI Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-363680.

Malmö arbetar för att verksamheter som LULI Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LULI Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremål för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, fastighetsskötsel, kapital- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LULI Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LULI Förvaltning AB och det är följande personer, Landgren, Ines Regina som är född 1966 och har titeln VD, Landgren, John Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Ines Regina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LULI Förvaltning AB är 556655-6519.