Shomor Sweden AB

Skåne län

Information

Shomor Sweden AB är ett företag som finns i Malmö. I Shomor Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnblad, Alf Tore Thomas som är född 1968 och har titeln VD, Törnblad, Alf Tore Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblad, Tore Ernfrid som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanning, Tove Christel Anette som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Shomor Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Shomor Sweden AB på telefon 040-942014.

Bolaget skall idka försäljning av butiksinredningar, exploatering av patentsökta och patenterade internationella produkter, företrädesvis specialdesignade exponeringsprodukter för livsmedelsdetaljhandeln samt handel och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Shomor Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Shomor Sweden AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Shomor Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Shomor Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Shomor Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Shomor Sweden AB har 556654-7062 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.