LMT Elteknik Förvaltnings AB

Skåne län

Information

556654-1545 är organisationsnummer för verksamheten LMT Elteknik Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LMT Elteknik Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som LMT Elteknik Förvaltnings AB finns i.

LMT Elteknik Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2004-01-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för LMT Elteknik Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LMT Elteknik Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LMT Elteknik Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Johnsson, Mats Jörgen -Karlsson, Mats Gunnar -Larsson, Mats Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med LMT Elteknik Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 044-200010 eller genom brev på följande adress:
Gasklocksg. 3, 291 54, Kristianstad

Bolaget skall bedriva elteknisk konsultverksamhet samt förvärva och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LMT Elteknik Förvaltnings AB och det är Engqvist, Pär Anders Ulf som är född 1971 och har titeln VD, Engqvist, Pär Anders Ulf som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Denckert, Alf Richard Cenny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Mats Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Sivert Gunnar Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor