Felicitas AB

Skåne län

Information

556654-0125 är organisationsnummer för verksamheten Felicitas AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Felicitas AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Felicitas AB finns i.

Felicitas AB har varit registrerat sedan 2004-01-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Felicitas AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

Felicitas AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Felicitas AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Felicitas AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6362000 eller genom brev på följande adress:
Gustav Adolfs Torg 12, 211 39, Malmö

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva kundanskaffningsverksamhet åt uppdragsgivare som vänder sig med erbjudanden till företags- och privatmarknaderna med telefonförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Felicitas AB och det är Wiklund, Carl Henric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öjfelt, Curth Olof Robert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,