Sydexpo AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet skall bestå i att inom Norden arrangera och genomföra mässor och utställningar, förmedla och utforma utställningsplatser, arrangera och hålla konferenser och kongresser, bedriva konsultverksamhet bedriva konsultverksamhet avseende administrativa tjänster, idka uthyrningsverksamhet av kontorsinventarier, handel med värdepapper samt äga och förvalta lös egendom och ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sydexpo AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Sydexpo AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-01-14 så skapades Sydexpo AB och företaget är har F-skattsedel Sydexpo AB har haft det sedan 2004-05-28.

Sydexpo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-03

556653-7337 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Sydexpo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sydexpo AB så går det att nå dem via telefon på 040-6908500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bernshed, Lars Bernhard Tommy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sydexpo AB är Bernshed, Lars Bernhard Tommy som är född 1948 och har titeln VD, Bernshed, Lars Bernhard Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallbäck, Anders Stefan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor, Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .