Hylénska Gården i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Hylénska Gården i Kristianstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Hylénska Gården i Kristianstad AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hylénska Gården i Kristianstad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Hylénska Gården i Kristianstad AB har funnits sedan och 2009-08-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hylénska Gården i Kristianstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekliden 5, 216 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-155577.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hylénska Gården i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat.

Hylénska Gården i Kristianstad AB har idag 556653-6560 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hylénska Gården i Kristianstad AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och dotterbolag, bedriva konsultverksamhet avseende fastighetsförvaltning, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Hylénska Gården i Kristianstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Jan Anders Zerold som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Hans Elving som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .