Reach Communications Advertising AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Reach Communications Advertising AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Reach Communications Advertising AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Reach Communications Advertising AB är momsregistrerat sedan2004-11-18 och har organisationsnummer 556653-6362.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-78836 alternativt besöka eller skicka post till Reach Communications Advertising AB på följande adress Altonag. 5 B, 211 38, Malmö.

Reach Communications Advertising AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-18.

I Reach Communications Advertising AB så sitter följande personer i styrelsen: , Pickens, Anna Viveca Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom kommunikationsprocesser, desktoppublishing, idé- och produktion, kongressrelaterade tjänster såsom konsultation, planering, administration och genomförande, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.