ConnectingSweden in Malmö, SMA AB

Skåne län

Information

ConnectingSweden in Malmö, SMA AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där ConnectingSweden in Malmö, SMA AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ConnectingSweden in Malmö, SMA AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ConnectingSweden in Malmö, SMA AB har haft sedan 2004-02-19. ConnectingSweden in Malmö, SMA AB har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ConnectingSweden in Malmö, SMA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Carlsg. 12 A, 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6227500.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ConnectingSweden in Malmö, SMA AB Privat, ej börsnoterat.

ConnectingSweden in Malmö, SMA AB har idag 556653-3104 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för ConnectingSweden in Malmö, SMA AB

Bolaget ska bedriva callcenter och uppsökande försäljningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I ConnectingSweden in Malmö, SMA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wannberg, Per Otto Raimond som är född 1961 och har titeln Extern VD, Nagy, Stefan Istvan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson Nagy, Eva Annica som är född 1976 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .