In-CC AB

Skåne län

Information

In-CC AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som In-CC AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

In-CC AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-03-11.

In-CC AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-12-22. Men sedan 2004-03-11 så har In-CC AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vretenv. 13 B, 171 54, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på In-CC AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 077-1101010.

Malmö arbetar för att bolag som In-CC AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för In-CC AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva produktion av callcenter tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för In-CC AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jörgensen, Peter Schou -Thorborg, Niels Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till In-CC AB och det är följande personer, Jörgensen, Peter Schou som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jörgensen, Peter Schou som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thorborg, Niels som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Storm, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schuman, Jenny Elisabeth som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Åkerlund, Kent Erik som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för In-CC AB är 556653-1231.