Tommy Nilsson Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av småhus samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tommy Nilsson Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Tommy Nilsson Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-11-29 så skapades Tommy Nilsson Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Tommy Nilsson Holding AB har haft det sedan 2005-06-23.

Tommy Nilsson Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2010-03-19

556652-1315 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Tommy Nilsson Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tommy Nilsson Holding AB så går det att nå dem via telefon på 040-493020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tommy Nilsson Holding AB är Nilsson, Anders Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Britt Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .