Stefan Widén AB

Skåne län

Information

Stefan Widén AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Stefan Widén AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan Widén AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stefan Widén AB har haft sedan 2009-03-19. Stefan Widén AB har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Widén AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikingsbergsv. 32, 217 74, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-162327.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stefan Widén AB Privat, ej börsnoterat.

Stefan Widén AB har idag 556651-9715 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stefan Widén AB

Bolaget skall förvalta och bedriva handel med aktier och liknande värdepapper, förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Stefan Widén AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widén, Per Torsten Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Kerstin Siv Ingegärd som är född 1929 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .