Eyelase Sverige AB

Skåne län

Information

Eyelase Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Eyelase Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eyelase Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-11-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Davidshallsg. 28, 211 45, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eyelase Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-230210.

Malmö arbetar för att verksamheter som Eyelase Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eyelase Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eyelase Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Remanius, Nils Hans.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eyelase Sverige AB och det är följande personer, Remanius, Nils Hans som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brevik, Thor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dysthe, Bjart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Julius Nielsen, Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Eyelase Sverige AB är 556651-8709.