Pro-face Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av grafiska operatörspaneler och datorsystem för industriellt bruk, samt därtill förenlig konsult- och övrig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pro-face Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Pro-face Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-11-21 så skapades Pro-face Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel Pro-face Sweden AB har haft det sedan 2004-06-10.

Pro-face Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-13

556651-8451 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Pro-face Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pro-face Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 073-4333620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pro-face Sweden AB är Boije, Klaus som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Boije, Klaus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Yasumura, Yoshihiko som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Benabda, Mohamed som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Strömberg, Anders Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Klose, David Leonard Rufus som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar personDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .