AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB

Skåne län

Information

AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB har haft sedan 2004-02-12. AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB så kan ni göra det genom att skicka er post till Landskronav. 9, 252 32, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-244650.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB Privat, ej börsnoterat.

AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB har idag 556651-4336 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB

Föremålet för bolagets verksamhet är missbruksvård, sjuk- och hälsovård och därmed förenlig verksamhet.

I AB Friskvård - Rehabiliterings - Institutet av Beroende FRIAB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stoltz, Gert Inge som är född 1952 och har titeln VD, Stoltz, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl Oskar Axel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Jennifer Linda Åse som är född 1984 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor, .