Bookmaker Guth Förlags AB

Skåne län

Information

Bookmaker Guth Förlags AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Bookmaker Guth Förlags AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Guth Linse, Christina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brost, Eva Christel Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson Liedberg, Maria Helena som är född 1962 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bookmaker Guth Förlags AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bookmaker Guth Förlags AB på telefon 040-308021.

Bolaget bedriver bokförlag och fotografverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bookmaker Guth Förlags AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bookmaker Guth Förlags AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bookmaker Guth Förlags AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-11 och Bookmaker Guth Förlags AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bookmaker Guth Förlags AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Guth Linse, Christina Elisabeth

Bookmaker Guth Förlags AB har 556650-6027 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.