Nätresebyrån NRB AB

Skåne län

Information

Nätresebyrån NRB AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Nätresebyrån NRB AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nätresebyrån NRB AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-04.

Nätresebyrån NRB AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-10-20. Men sedan 2004-03-04 så har Nätresebyrån NRB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Bulltoftav. 51, 212 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nätresebyrån NRB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 020-820820.

Malmö arbetar för att verksamheter som Nätresebyrån NRB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nätresebyrån NRB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nätresebyrån NRB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nätresebyrån NRB AB och det är följande personer, Axelsson, Per Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Torbjörn som är född 1965 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nätresebyrån NRB AB är 556650-4014.