Jeffa International Frukt & Grönt AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jeffa International Frukt & Grönt AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Jeffa International Frukt & Grönt AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Jeffa International Frukt & Grönt AB är momsregistrerat sedan2004-08-09 och har organisationsnummer 556650-3826.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-977533 alternativt besöka eller skicka post till Jeffa International Frukt & Grönt AB på följande adress Spång. 14 A, 211 44, Malmö.

Jeffa International Frukt & Grönt AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-08-09.

I Jeffa International Frukt & Grönt AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jegendorov, Svetlana som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall sälja och köpa livsmedelsprodukter och därtill hörande produkter och tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.