Brigante Media AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av tidskrifter, events och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brigante Media AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Brigante Media AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-10-21 så skapades Brigante Media AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556650-3776 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Brigante Media AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Brigante Media AB så går det att nå dem via telefon på 040-970401 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brigante Media AB är Ericsson, Paul Fredrik som är född 1973 och har titeln VD, Ericsson, Paul Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröslev, Thomas Peder Christian som är född 1977 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .