Volymetric Fastighets AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Volymetric Fastighets AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Volymetric Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Volymetric Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Volymetric Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Volymetric Fastighets AB ska trivas.

Volymetric Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra kontrollmätning och service av petroleum- mätare, bedriva handel med petroleummätare, utveckla och framställa mätinstrument, bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Volymetric Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Volymetric Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Volymetric Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-187575.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Volymetric Fastighets AB är von Holten, Anders Christoffer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Birgitta Yvonne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Volymetric Fastighets AB har 556650-2299 som sitt organisationsnummer.