Invoice Finance AB

Skåne län

Information

556650-1960 är organisationsnummer för bolaget Invoice Finance AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Invoice Finance AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Invoice Finance AB finns i.

Invoice Finance AB har varit registrerat sedan 2003-10-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Invoice Finance AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

Invoice Finance AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Invoice Finance AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindblad, Per Bjarne -Rönngard, Anders Thore

Vill ni komma i kontakt med Invoice Finance AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7330000 eller genom brev på följande adress:
N. Vallg. 66, 211 22, Malmö

Bolaget skall bedriva finansiella tjänster såsom fakturaköp och fakturabelåning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Invoice Finance AB och det är Rönngard, Anders Thore som är född 1947 och har titeln VD, Rönngard, Anders Thore som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Per Bjarne som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergentoft, Björn-Eric Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor