A. Radomski Fastigheter AB

Skåne län

Information

A. Radomski Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som A. Radomski Fastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A. Radomski Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-01-22.

A. Radomski Fastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-11-18. Men sedan 2004-01-22 så har A. Radomski Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strömg. 9, 212 25, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A. Radomski Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-931450.

Malmö arbetar för att företag som A. Radomski Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A. Radomski Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt annan därmed förenlig veksamhet.

Firmatecknare för A. Radomski Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A. Radomski Fastigheter AB och det är följande personer, Radomski, Anders Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Radomski Skoug, Robert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A. Radomski Fastigheter AB är 556650-0715.