Obligera Holding AB

Skåne län

Information

Obligera Holding AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Obligera Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Mats Nicklas som är född 1971 och har titeln VD, Persson, Mats Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Per Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Klas Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Erik Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Obligera Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Obligera Holding AB på telefon 040-592400.

Bolaget ska idka verksamhet i fråga om datatjänster och -produkter, konsultationer avseende företagsledning, aktieplaceringar och portföljförvaltning samt i samband därmed driva handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Obligera Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Obligera Holding AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Obligera Holding AB innehar ej F-skattsedel och Obligera Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Obligera Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Obligera Holding AB har 556649-9124 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.