Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB

Skåne län

Information

Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Anders Seth Martin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Karl Rune Veine Morgan som är född 1938 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Albertsson, Lisa Maria som är född 1980 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt skogs- och jord- bruksfastigheter, bedriva verksamhetskonsultation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB av bolagstypen Aktiebolag.

Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB innehar ej F-skattsedel och Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Logisk Resursutveckling (i Malmö) AB har 556649-6740 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.